Derrota dolça (1-3)

Voleibol

01.11.2008 22:27

L’equip de voleibol ha perdut contra el vigent campió de Lliga i un clar aspirant al títol de la Superlliga, el Palma Volley. Ho ha fet per 1 set a 3, però tots ells molts disputats. Pedro Lanero està molt satisfet de l’actitud i el joc del seu equip

Si els haguessin dit que el resultat seria aquest abans del partit, ja haurien firmat. Ara bé, un cop s’han vist tan a prop d’empatar, fa ràbia perdre d’aquesta manera. Aquesta era la sensació del tècnic Pedro Lanero després del partit entre el FC Barcelona i el Palma Volley. Un partit que ha acabat amb victòria del vigent campió de Lliga, de Supercopa, i clar aspirant a revalidar el títol de Lliga. Ha estat per 1 set a 3, però tots ells han estat força disputats. De fet, en tres sets s’ha repetit el mateix resultat.

Ha estat el què s’ha donat en el primer. S’han imposat els mallorquins per 23 a 25, un resultat molt ajustat. El segon set ha estat l’únic en el què el Palma Volley ha imposat la seva superioritat i ha aconseguit una diferència més clara: 20-25. En el tercer, però, el Barça s’ha refet.

El Barça s’ho creu

QM3D1476.jpgEls jugadors de Pedro Lanero s’han ficat de ple en el partit, i així han aconseguit posar-se 4-0 al seu favor. Aquest bon inici del set ha donat ales als blaugranes, que s’han cregut que podien aconseguir l’empat. L’equip rival ha aconseguit retallar distàncies, encara que se l’ha endut el Barça per 25 a 23.

I a l’últim, i definitiu, ha pogut l’experiència del vigent campió de Lliga. Una decisió arbitral ha donat el punt polèmic al Palma Volley. En lloc del possible 22-19 s’ha passat al 21-20, i poc després s’ha passat a l’empat a 23. En els dos últims punts, el Barça s’ha equivocat. Primer ha estat un bloqueig del Palma Volley i l’últim i definitiu, un atac del Barça que ha anat fora. Els de Pedro Lanero han perdut 23 a 25.

Gran paper dels joves

El tècnic blaugrana encara no ha pogut comptar per a aquest partit amb Otelo que, tot i això, ha estat a la banqueta per donar ànims als seus companys d’equip. Novament, l’actuació dels joves ha estat molt destacada, sobretot del jove Aaron, que va despuntar en l’últim partit contra el Tenerife. El Barça juga la pròxima jornada a Canàries, a la pista de La Ballena Vecindario.