Derrota amb matisos (3-1)

Voleibol

13.10.2008 11:32

El debut a la Superlliga de voleibol va ser amb derrota a la pista d’un dels favorits al títol, el Ciudad Medio Ambiente de Sòria. Però la derrota per 3 sets a 1 s’ha de valorar sabent que el Barça no va poder jugar amb cap dels seus brasilers.

Pedro Lanero va haver de recórrer als jugadors més joves, els juvenils, per completar l’equip en l’estrena oficial del FC Barcelona a l’elit del voleibol espanyol. El debut a la Superlliga va deixar el regust poc agradable de la derrota.

Però el partit a Sòria contra el Ciudad Medio Ambiente es va haver de jugar sense la presència dels quatre jugadors brasilers blaugrana. “La Federació Espanya, la Internacional i el Brasil no s’han posat d’acord i hi ha problemes d’impagament d’alguns clubs i això ens ha afectat directament”, explicava després del partit Pedro Lanero. El tècnic blaugrana va mostrar el seu parer respecte a aquesta situació irregular sobtada que el va fer recórrer als jugador juvenils per completar l’equip.

“Estic molt satisfet i content pel partit. L’equip ha fet un bon joc i hem estat a punt d’empatar al final però no ha pogut ser. Tots els jugadors han estat a l’alçada, han guanyat experiència i responsabilitat”, valorava efusivament l’entrenador del Barça.

Primer set per al Barça

VOLEIBOL.jpgI és que l’equip blaugrana va començar molt fort el partit. A la pista castellana el conjunt visitant va adjudicar-se el primer set per un ajustat 24-26. De seguida els sorians van reaccionar i van empatar el partit (25-15).

El Barça no es va deixar intimidar per una de les plantilles més competitives del campionat (i que sí que comptava amb tots els seus efectius, brasilers inclosos). Finalment, els de Sòria van capgirar el marcador en vèncer el tercer set per 25-20.

Però els blaugranes ho van intentar fins al darrer sospir. I el quart període va ser el definitiu però el Ciudad Medio Ambiente va haver de suar per guanyar-lo per 25-22.

Cal recordar que, a la pretemporada, el FC Barcelona va ser capaç de derrotar els de Sòria per 3-1, el mateix resultat pel qual van perdre a la primera jornada.

El conjunt castellà encapçala la classificació a hores d’ara. El Barça queda com a cuer.