Derrota i més pressió (0-3)

Voleibol masculí

22.02.2009 15:41

El Barça ha perdut a casa davant el Multicaja Fábregas Sport i se situa novè amb 24 punts. La situació en la classificació i la necessitat de guanyar dels blaugranes han jugat en contra seva i no han sabut definir en moments clau del partit.

Els homes de Toni Alemany han deixat escapar la victòria davant del vuitè classificat en un partit molt igualat durant els dos primers sets (20-25/27-29). El Barça, que a causa de la pressió per haver guanyar ha fallat bastant en atac, han estat per sota en el marcador fins a finals del segon set, quan han aconseguit igualar els aragonesos a 24 punts.

A partir d’aquest moment, l’equip ha tret pit i fins i tot s’ha posat per davant amb un parcial de 27 a 26. Però una pilota no ha entrat per molt poc i això ha donat aire a l’equip contrari per endur-se finalment el set amb tres punts consecutius. Perdre aquest segon set ha condicionat el desenvolupament del tercer i últim (20-25), quan l’equip s’ha rendit a un gran joc del conjunt aragonès. Amb una bona recepció de pilota, no ha perdonat en atac. Aquesta derrota posa encara més pressió sobre l’equip blaugrana de cara a acabar entre els vuit primers classificats.

La Copa s’encara amb il·lusió

En la setmana de la Copa del Rei, el FC Barcelona manté la il•lusió per intentar imposar-se en el difícil partit contra l’Unicaja Almeria. L’amfitrió és actualment el cinquè classificat a la Lliga, a només 6 punts del líder. En tractar-se d’una competició que es juga a un partit, l’equip de Toni Alemany hi vol anar amb confiança per donar la sorpresa. El torneig es jugarà a partir del proper dijous 26 fins al diumenge 1 de març a Almeria.