Intent fallit contra l’Almeria (3-0)

Voleibol masculí

15.02.2009 12:18

El Barça de voleibol masculí ha sortit a la pista amb la intenció d’esgarrapar punts al cinquè de la classificació, l’Unicaja Almeria. Tot i l’esforç dels blaugranes, ha estat el conjunt local el que ha obtingut la victòria per 3 a 0.

Els de Toni Alemany afrontaven un gran repte aquesta setmana, un dels partits més complicats de la segona volta. Ja se sabia la dificultat d’aquest enfrontament, però el FC Barcelona confiava a guanyar aquest partit. Ara el conjunt blaugrana se situa a la novena posició amb 23 punts a l'espera d'escalar places la propera jornada davant el Multicaja Fábregas Sport.

Sense tirar la tovallola

El FC Barcelona, tot i estar entre els quatre cuers de la classificació, ha sortit a la pista de l’Almeria amb tota la voluntat de plantar cara als cinquens. El resultat del primer set, 25-21, ha demostrat que els barcelonins estan a l’alçada del rival i, amb constància i concentració, el Barça ha anivellat gairebé tot el primer temps. L’Almeria, un equip en ratxa i molt dur en atac, ha basat el segon set en saques forts que els culers han contrarestat amb bones recepcions constants. Malgrat la força, s’han distanciat 25-18.

Toni Alemany, que s’ha mostrat “molt content” pel resultat d’un partit que ja es preveia complicat, ha vist com els seus jugadors no han donat per impossible perseguir el rival. El Barça, durant tot l’últim parcial, ha igualat el marcador de la mateixa manera que ho han fet en el primer set. A pocs minuts d’acabar el partit, però, la superioritat de l’Almeria ha sentenciat una nova derrota, 25-21.