Derrota en un partit molt igualat (3-2)

Voleibol

10.01.2009 20:43

L’equip de voleibol blaugrana ha perdut el primer partit de l’any 2009 a la pista de l’UCAM Múrcia per 3 sets a 2. Ha estat un partit força igualat, en què el Barça ha remuntat un 2-0 advers.

El FC Barcelona ha treballat de valent per treure un resultat positiu de la pista de l’UCAM Múrcia, un rival directe a la Superlliga A. No ha estat possible, però, i els de Toni Alemany han acabat perdent per 3 sets a 2. I això que els locals s’han avançat amb dos sets.

Empat del Barça

Els blaugranes, però, s’han sabut refer d’aquest resultat advers i tot i no començar gaire encertats el tercer set, han acabat emportant-se’l per un ajustat 23 a 25. Ja en el quart, la superioritat del Barça s’ha fet més palesa, mitjançant bones actuacions de Luis Roque i Vira. Fabiano ha estat l’autor del punt que els ha donat aquest últim set, i com a conseqüència, l’empat del partit a dos (21-24).

A l’últim i definitiu, però, el FC Barcelona no ha començat molt encertat. Ràpidament els murcians s’han posat 4-1 a favor. Tot i que els de Toni Alemany han aconseguit posar el resultat en taules, finalment l’UCAM Múrcia s’ha endut el partit en fer-se amb el darrer set per 15 a 7.

Contra el Terol

En la pròxima jornada, el FC Barcelona afronta un partit molt complicat. El pròxim diumenge 18 reben a casa el CAI Voleibol Terol, segon classificat de la Superlliga A.