El millor, el resultat (2-3)

Voleibol femení

07.12.2008 10:42

El CVB Barça ha aconseguit una nova victòria i ja és la tercera de consecutiva. Les jugadores de Dani López es van imposar l’Algaida Valldemossa per 2 sets a 3 en un partit on el millor de tot va ser el resultat.

El mateix dia del partit, dissabte, l’expedició barcelonista agafava el vol a les 6 del matí a Barcelona en direcció Mallorca. Sis hores després, estaven sobre la pista de l’Algaida Valldemossa per jugar el seu partit. El cansament de les blaugranes era obvi, i d’aquí que el tècnic Dani López valorés el resultat per sobre del joc exhibit: “El millor del partit ha estat la victòria. Després del desplaçament les diferències entre un i altre equip es redueixen. Ens va costar trobar les sensacions de joc habituals.”

A això cal sumar que els equips, quan s’enfronten al Barça, “intenten donar el millor de sí mateixos”, com destaca López. Tot plegat va fer que la victòria de les blaugranes fos bastant difícil. Van imposar-se en un primer set amb un joc bastant fluix (20-25), però en el segon, les mallorquines van aconseguir empatar en un set molt disputat (28-26). Novament, les blaugranes van fer valer la seva superioritat (14-25), tot i que en el quart el marcador va tornar a posar-se en taules (25-22). En l’últim i definitiu, les jugadores de Dani López van començar guanyant, i això va ser clau per la victòria final (11-15).

Última jornada contra el líder

El pròxim cap de setmana, el CVB Barça té jornada de descans. Reprendran la competició de Lliga el cap de setmana del 20 de desembre, en l’últim partit de la primera volta. Les blaugranes rebran a casa l’Algar Surmenor, el vigent líder de la classificació, empatat al Barça a partits guanyats: “Ens jugarem el liderat a Múrcia, contra un equip que és molt potent.”