Màxima intensitat (1-3)

Voleibol femení

01.12.2008 19:45

El CVB Barça va aconseguir una nova victòria a la Lliga FEV, el passat dissabte a la pista del Lubesa Sant Cugat. 1 set a 3 es van imposar les blaugranes en un partit molt intens.

Continuen al capdavant de la classificació de la Lliga FEV. Les jugadores de Daniel López ocupen la segona posició de la taula amb 11 punts, els mateixos que el líder, l’Algar Sulmenor, i el tercer classificat, el Roldán AD. Les blaugranes continuen a la part alta de la taula després de sumar en la passada jornada una nova victòria. Va ser a la pista del Lubesa Sant Cugat: “Va ser u partit molt intens pel que fa al nivell de joc i agressivitat dels dos equips. La clau va estar en què vam saber aprofitar les nostres oportunitats de fer-nos amb el partit, i el rival, no”, resumeix l’entrenador blaugrana.

El CVB Barça es va imposar en el primer set per 23 a 25. En el segon, però, van ser les jugadores de Sant Cugat les què es van imposar per 25 a 22, aconseguint empatar el marcador a un set. En els dos següents, però, la superioritat va ser barcelonista. 20 a 25 i 24 a 26 van ser els resultats dels dos últims sets.

Visita al cuer

En la pròxima jornada, el CVB Barça visita la pista del cuer de la classificació, l’Algaida Valldemosa, que només ha guanyat un partit dels sis que ha disputat. El tècnic Dani López no vol que les seves jugadors es confiïn: “És un partit trampa. Juguem a Mallorca i jugar després d’un desplaçament sempre és complicat.”