Victòria amb gust d’ascens (1-3)

Voleibol femení

25.04.2009 20:25

El CVB Barça s’ha endut el triomf (1-3) davant de l’últim classificat del seu grup en aquests play-off, l’Algar Surmenor. Amb aquesta victòria, les blaugranes s’aferren al liderat i toquen amb els dits l’ascens a la Superlliga 2.

En un partit gris on cap dels dos conjunts ha fet el seu millor joc, les noies de Daniel López han començat per darrera del marcador perdent amb un ajustat primer parcial (25-22). Les blaugranes, però, mai han abaixat els braços i han demostrat la seva qualitat en el segon set, enduent-se’l per un parcial de 17 a 25. Amb un set a la butxaca per cada equip, el punt d’inflexió ha arribat en el tercer parcial.

El Barça l’ha començat amb desavantatge, però la mentalitat guanyadora de les blaugranes i l’encert en el servei han permès a l’equip associat al Barça embutxacar-se finalment el tercer set (27-29). Les barcelonines no han donat opció a la remuntada, i han rematat la feina guanyant l’últim període per 22 a 25.

L’objectiu, molt a prop

Amb aquesta victòria el CVB Barça fa un pas de gegant en el seu camí cap a l’ascens a la Superlliga 2. El que al començament de temporada era un objectiu, ara està molt a prop de convertir-se en una realitat.
El filial també juga
Daniel López ha destacat la importància que té el planter blaugrana en l’actuació de l’equip en aquesta lligueta d’ascens: “Avui ens ha ajudat molt una de les nostres jugadores juvenils, el seu encert en el servei ha estat clau per guanyar el partit.”