Inici amb victòria (3-0)

Voleibol femení

29.03.2009 12:14

El CVB Barça comença amb bon peu el camí per aconseguir l’ascens de categoria. L’equip blaugrana guanya de forma contundent l'Algar Surmenor, el seu primer rival en la jornada inicial dels play-off.

En un partit molt igualat en el primer set (25-23), les noies de Daniel López van estar nervioses i no van saber trobar un ritme de joc adequat. Tot i això, no van abaixar els braços i es van acabar emportant el primer parcial. Durant el segon (25-20) i el tercer set (25-17), les blaugranes, més còmodes, van dominar a la pista i van mantenir un bon ritme de joc, i aprofitant la seva superioritat física, van anul·lar el rival del partit. Amb aquest triomf, les barcelonistes sumen els dos primers punts en aquests play-off i comparteixen la primera posició del la taula juntament amb el Nuchar Tramek Murillo.

Amb el cap fred

L’entrenador blaugrana, Daniel López, no vol sorpreses en aquesta lligueta i va reiterar que “és molt important tenir zero sets en contra, ja que en aquestes eliminatòries hi poden haver equips empatats a punts i això seria un factor decisiu en l’ascens”.

La moral alta

Amb aquesta victòria clara i còmoda, l’equip reconeix que afronta amb un plus de moral el proper partit de la lligueta d’ascens contra l’Extremadura Arroyo el dia 4 d’abril.