Victòria i primer avís (2-3)

Voleibol femení

14.03.2009 21:54

El CVB Barça aconsegueix guanyar a casa del líder, l’Algar Surmenor (2-3), en l’última jornada de la Lliga. Amb aquesta victòria fora de casa, l’equip de Dani López dóna un primer avís al que serà el seu rival en la primera jornada dels play-off.

En un partit molt irregular dels dos equips, les blaugranes es van avançar en el marcador i es van endur el primer set amb un parcial de 19 a 25. Tot i agafar avantatge en un primer moment, les jugadores barcelonines van abaixar el ritme durant el segon i el tercer set (25-18 / 25-19) i van donar aire a les locals i van permetre que creesin un bloc molt consistent difícil de superar per a les culers. En el quart i cinquè set, les noies de Dani López van començar a trobar el camí de la victòria, i amb intensitat i bon joc es van emportar els dos últims i decisius parcials (14-25 / 13-15).

Després d’aquesta important victòria a casa de l’Algar Surmenor, el mateix rival que el CVB Barça tindrà en la primera fase dels play-off, el conjunt blaugrana guanya un plus de motivació que, juntament amb el bon estat de forma de l’equip, fan que les culers siguin favorites en l’eliminatòria.

Canvis i proves

Amb la classificació per disputar la lligueta d’ascens ja assegurada la setmana passada, l’equip blaugrana va aprofitar el partit contra el líder per provar les jugadores en diferents posicions i donar oportunitats a aquelles que no han disputat tants minuts aquesta temporada. A més, el cos tècnic de les blaugranes no va voler ensenyar totes les cartes en atac i les va reservar per al primer partit de l’eliminatòria.