Victòria valuosa (3-1)

Voleibol femení

15.02.2009 14:25

El CVB Barça ha sumat aquesta jornada una victòria de màxima importància davant el quart classificat, el Roldán AD. Les blaugranes segueixen coliderant la Lliga juntament amb el Lubesa San Cugat.

El triomf ha fet que l'equip de vòlei femení barcelonista segueixi coliderant la Lliga. El seu rival, quart classificat, arribava a aquest partit amb tan sols un punt menys que el Barça. Perdre significava llavors, deixar de ser colíders i igualar a punts al tercer i quart classificats. Victòria de molt valor per a les blaugranes.

Baixada en el tercer set

El CVB Barça ha començat a escalfar motors en el primer set en el qual ha aconseguit guanyar encara que amb un ajustat 25 a 22. Ja en el segon període, les blaugranes han estat més contundents i han superat al seu rival en deu punts amb el 25 a 15. Amb dos sets a favor les noies de Daniel López han abaixat la guàrdia i el Rodán ADha vist l'oportunitat perfecta per donar el primer pas endavant. Així ha estat i per 20 a 25, l'equip visitant ha guanyat el seu primer set.

El quart set no es podia perdre i el conjunt barcelonista s'ha tornat a posar les piles i ha lluitat contra un combinat rival crescut després de guanyar el tercer temps. Amb un 25 a 20, el CVB Barça ha sentenciat l'enfrontament.