Tornada amb victòria

Voleibol femení

01.02.2009 13:09

L'equip de voleibol femení barcelonista ha tornat de la seva jornada de descans i a més ho ha fet per la porta gran. Una victòria davant el cuer per 0 a 3 les situa a un punt del liderat.

Les noies del CVB Barça han guanyat amb contundència al Cuadrado Duque. La setmana que ve no ho tindran tan fàcil. Les blaugranes s'enfronten al quart classificat, el Roldán A.D. Dies després, serà Sòria la ciutat que rebi a les de Barcelona.

Concentració i bona resposta

El partit va estar completament dominat pel CVB Barça. Un equip molt concentrat i que va saber donar la cara en les situacions clau del partit. Malgrat que les locals es van esforçar al màxim per anar sumant punts, no van passar dels 17 punts contra els 25 de les blaugranes en el primer set. Ja en el segon temps, les de Barcelona van mostrar la seva millor cara i tot i repetir resultat (17-25), van donar una autèntica lliçó de voleibol. L'últim període va ser més ajustat, però les barcelonistes van guanyar igualment per 18 a 25.