Remuntada i triomf (2-3)

Voleibol femení

19.01.2009 13:06

L’equip de voleibol femení ha aconseguit el segon triomf de l’any 2009 en imposar-se el Viladecans per 2 sets a 3. Les jugadores de Daniel López van remuntar dos sets en contra.

Les jugadores de l’equip de voleibol del Barça mantenen el bon nivell. Aquest cap de setmana es van imposar el Viladecans a domicili i després de remuntar un marcador advers de dos sets en contra. Això sí, van ser dos sets molt igualats.

Les locals es van avançar en un primer set molt igualat (29-27). En el segon es va repetir la mateix història amb el resultat final de 28 a 26. A partir del tercer set, el domini va ser per a les jugadores de Daniel López, que se’l van endur amb un contundent 18-25. Un nivell que van mantenir en el quart set, en què van aconseguir l’empat a dos (20-25). A l’últim i definitiu, la igualtat es va tornar a fer palesa en el marcador, que va acabar amb victòria blaugrana per 13 punts a 15.

Descans el pròxim cap de setmana

El FC Barcelona no juga el pròxim cap de setmana. Serà el dissabte dia 31 de gener a les 20:00 h quan les jugadores de Daniel López visitaran la pista del cuer, el Cuadrado Duque, un rival, a priori, assequible.