Victòria arrasadora (1-11)

Hoquei gel

07.12.2008 13:02

El FC Barcelona d'hoquei gel ha arrasat aquest cap de setmana a la pista del Jaca. Amb un resultat d'1 a 11, els blaugranes sumen la vuitena victòria de la temporada i es consoliden en el liderat de la Lliga.

Els homes d'Evgeni Semeriak estan fent una temporada espectacular. El Barça s'ha convertit en un rival més que temible per als altres equips de la Lliga d'hoquei gel. I és que allà on van deixen KO el seu contrincant. El seu últim assalt va ser al camp de l'Aramon Jaca, un dels seus rivals directes.

Començament dominant

ok_gel_en_jaca.JPGEl FC Barcelona va marcar el primer gol al minut 13 del primer terç de la mà de Johnnie Bjorklund, i des d'aquell moment no va deixar de superar la porteria contrària. Un minut després Juan Muñoz feia el segon gol de la nit, i poc després el seu company Danilo Didkovsky va sentenciar el primer període. Els blaugranes van posar el seu rival contra les cordes des del primer moment. L'eficàcia ofensiva i un bon to defensiu van deixar els locals descol·locats.

El segon set sentència

ok_gel_en_jaca_3.JPGPer si amb un parcial de 0 a 3 no n'hi hagués prou, el segon set va ser aclaparador per a l'Aramon Jaca, que va encaixar set gols del conjunt barcelonista. Juan Muñoz marcava el seu segon gol cinc minuts després de començar aquest temps. El blaugrana Jonas Norberg, que va ser el màxim golejador de la nit amb quatre dianes, va deixar anar el seu potencial i va fer tres gols consecutius. Amb un 0 a 7, les coses estaven complicades per al combinat local, que no encertava a capgirar el marcador. Un Jaca absent a la pista i amb grans problemes va deixar que el Barça li marqués tres gols més abans de finalitzar el segon set. Danilo, Jonas i Juan Muñoz van ser els encarregats de tancar aquest període (0-10).

Més tranquil·litat

L'últim temps va transcórrer amb molta més normalitat. Els barcelonistes ja tenien la victòria assegurada. Tot i així, l'Aramon Jaca només va ser capaç de marcar un gol. Per la seva part, el FC Barcelona, novament de la mà de Danilo Didkovsky, va marcar l'últim gol 42 segons després de començar el tercer set.

Jornada de descans
La setmana que ve el FC Barcelona descansarà. Els barcelonistes agafaran forces per enfrontar-se al C.H.H. Txuri Urdin el 20 de desembre. De moment, el Barça és el líder, amb 25 punts, 5 més que el segon classificat, el Puigcerdà.