No donen opció a la resposta (15-4)

Hoquei gel

19.10.2008 04:10

El primer equip d’hoquei gel s’ha imposat al Majadahonda per 15 gols a 4. Esl blaugranes han començat molt forts el partit i al segon terç ja l’havien trencat.

Quan encara ha de concloure la quarta jornada de la Divisió d’Honor d’hoquei gel, el FC Barcelona lidera la classificació amb 10 punts (tres victòries i un punt sumat en arribar als penals amb el Puigcerdà).

Els homes d’Evgeny Semeriak no han permès que el Majadahonda els sorprengués a la Pista de Gel. El barça ha començat molt fort el partit. Juan Muñoz ha obert el marcador amb un gol assistit per Danilo Didkovsky. Abans de tancar els primers 20 minuts Didkovsky i Pablo Muñoz ja havien col·locat el 3-0.

Atac i gol

DSC01650.JPGPerò els moments més lúcids de l’atac blaugrana han arribat al segon terç. En poc més de vuit minuts els locals han deixat el partit sentenciat. Quatre dianes consecutives del Barça han deixat sense arguments un dels cuers de la classificació, que ha pogut fer ben poca cosa per trencar la dinàmica en què havia entrat el partit. Abans de tancar el segon parcial encara han arribat tres gols més. El resultat ja era de 10-0.

L’equip madrileny ha obert el seu compte particular abans d’arribar al minut 40 de partit. Miguel Ángel López ha estat pràcticament l’únic referent ofensiu que ha pogut culminar alguna acció. El dorsal 5 del Majadahonda ha marcat un hat-trick. Els altres dos gols han estat al tercer període i al darrer tram de joc. Aleshores, el Barça ja havia aconseguit superar els porters visitants cinc vegades més.

L’equip blaugrana no ha reduït la intensitat de joc en cap moment. Aquesta capacitat els fa ser, a hores d’ara, l’equip més golejador del campionat (43).

La setmana que ve el Barça descansarà. El següent partit que disputarà el conjunt de Semeriak serà a Sant Sebastià contra el Txuri Urdin, el dia 1 de novembre de 2008.