Un punt davant el Puigcerdà

Hoquei gel

28.09.2008 14:28

L'equip d'hoquei gel del FC Barcelona va perdre en la seva segona jornada de Lliga davant el Puigcerdà. Els d'Eugeni Semeriak van caure a casa davant el Puigcerdà a la tanda de penals (4-5). D'aquesta manera, els blaugranes sumen un punt.

El Barça va estar a punt de guanyar el gran derbi de l'hoquei gel a la Pista de Gel del club després de dues temporades sense fer-ho. Quan el partit semblava estar controlat, el Puigcerdà va capgirar el resultat. Amb un 4 a 4 al marcador, es va haver de jugar la pròrroga, però no hi va haver sort i va ser a la tanda de penals quan es va decidir el matx.

Dos minuts i el primer gol

FCB-Puigcerda_14.JPGAls dos minuts de començar el partit el FC Barcelona ja havia marcat. Danilo Didkovsky obria el marcador i avançava el conjunt barcelonista. Poc va durar l'alegria, ja que el Puigcerdà, de la mà de Marek Cmunt, va empatar l'enfrontament un minut després. Les ocasions anaven arribant d'un costat i de l'altre, però sens dubte va ser el Barça el que marcava el ritme del partit. De nou un altre gol. Juan Muñoz va posar el marcador en 2 a 1. Els blaugranes van estar ferms i al minut 6 Enrique Zapata marcava la màxima diferència del seu equip amb el 3 a 1. Quan estava a punt d'acabar el primer terç Daniel Ortega va sentenciar aquest període amb el 3 a 2.

El Puigcerdà respon

FCB-Puigcerda_15.JPGEl conjunt visitant va canviar el xip al segon terç, cosa que es va veure reflectida en el seu joc. En un minut els de Puigcerdà van marcar els dos gols que els van avançar al FC Barcelona. Primer Tibor Tatar i, més tard, Rasmusen Nicolas deixaven el marcador en 3 a 4. Encara quedava molt de partit, i els barcelonistes no van deixar de buscar el gol. Finalment va ser Vitaly Kulikov el que el va aconseguir. Amb l'empat a quatre es va tancar el segon temps.

Un 4 a 4 difícil de trencar

FCB-Puigcerda_3.JPGDurant el tercer i últim terç no es va marcar cap gol. El 4 a 4 va ser molt difícil de trencar. De fet, ni durant aquest període ni a la pròrroga es va aconseguir, i es va haver d'arribar a la tanda de penals. Cada equip en va llançar tres, però finalment va ser el Puigcerdà el que va convertir el llançament. Peter Kotlaric va ser el jugador que va donar la victòria al seu equip.