Una Copa Catalana molt disputada (3-4)

Hoquei gel

14.09.2008 12:43

L'hoquei gel blaugrana va perdre dissabte la Copa Catalana davant el Puigcerdà per 3 gols a 4. El partit va ser molt disputat. El FC Barcelona va estar a l'altura i hauria pogut proclamar-se campió, però finalment no va poder ser.

Un gol del Puigcerdà a quatre minuts per finalitzar el partit va donar la victòria als visitants. Ara cal mirar cap endavant i centrar-se en el començament de Lliga, que serà la setmana que ve davant l'Anglet Hormandi.

Igualtat màxima

Només durant els primers moments de l'enfrontament el Puigcerdà va tenir el comandament. Amb un 0 a 2 a favor, el rival semblava que ho tania tot sota control, però era així. Aviat el Barça va empatar a dos. A partir d'aquest moment el partit va ser de màxima igualtat. De nou el contrincant dels blaugranes es va avançar (2-3), i tot seguit van ser els de Semeriak els que van marcar. En l'últim terç el conjunt barcelonista va tenir la victòria a les seves mans, ja que les oportunitats no deixaven d'arribar. Quan només quedaven quatre minuts per al final el Puigcerdà va fer el quart i definitiu gol de la nit.

Bones sensacions

Malgrat la derrota, l'equip està satisfet amb el treball realitzat. A més, la plantilla al complet està il·lusionada amb la pròxima temporada, que comença dissabte que ve. El delegat Toni Miquel afirma: “Els nois estan molt animats. Comptem amb un equip més fort que la temporada anterior i tenim moltes ganes de fer coses importants.”