Dura derrota a la Copa del Príncep (1-2)

Hoquei gel

19.04.2009 18:22

El FC Barcelona ha perdut la final de la Copa del Príncep Sub-20 disputada a la Pista de Gel contra el Majadahonda. Els blaugranes s’han avançat en el marcador en el primer terç, però els madrilenys han capgirat el marcador al segon terç.

Les coses no han pogut començar millor per als blaugrana, que han estat els grans dominadors a l’inici del matx i, molt aviat, han marcat. L’aler Oriol Boronat ha estat l’encarregat d’anotar el primer, i únic gol, dels blaugranes després d’una gran assistència de Pol González.

IMG_0856.JPGEls catalans han marxat al primer descans dominant en el marcador i mostrant-se superiors al seu rival. Però a la represa, el Majadahonda s’ha despertat i ha capgirat el partit. Només començar la segona part, els madrilenys han empatat el partit mitjançant Javier García-Arias, que ha superat el porter blaugrana amb gran habilitat al contraatac.

El gol ha estat un gerro d’aigua freda per al conjunt barcelonista, que ha perdut la concentració i ha cedit el control del partit al rival. El Majadahonda s’ha llançat a l’atac i no ha trigat a anotar el segon gol. En el minut 34, Fernando Carbonell ha aprofitat un embolic a l’àrea blaugrana per establir el 2 a 1 en el marcador, amb una potent canonada en què el porter no ha pogut ni veure el disc.

En el darrer terç, el Barça ha recuperat la confiança i la possessió del ‘puck’ i ha estat aleshores quan ha intentat forçar la pròrroga. Però la solidesa defensiva del Majadahonda, i sobretot la del porter, Ignacio Martínez, han avortat qualsevol opció de remuntada.