Fregant el títol (5-6)

Hoquei gel

08.03.2009 11:07

Al FC Barcelona d'hoquei només li cal una victòria per proclamar-se campió de la Lliga 2008/09. La victòria a Puigcerdà per 5 a 6 en el primer partit de la final fa que els blaugranes tinguin a l'abast el títol de Lliga.

El Barça està fent una de les temporades més regulars de la seva història. L'equip d'Evgueni Semeriak manté la condició d'invicte, cosa que els ha dut a ser campions de la fase regular i que estiguin a punt d'aconseguir un dels somnis de l'equip, conquerir el títol de Lliga, després de cinc anys sense fer-ho.

Dissabte que ve es jugarà el segon partit de la final a la Pista de Gel del FC Barcelona. En cas de victòria dels de la Cerdanya, diumenge es jugaria l'últim i definitiu matx, també a Barcelona. El millor de tres partits se situarà al capdamunt de la Lliga d'Hoquei Gel.

L'últim set sentencia

DSC_0067.JPGEl partit entre el Puigcerdà i el Barça va ser de màxima igualtat. Els dos equips van lluitar pel títol cuidant fins a l'últim detall a la pista. Tot i això, va ser Enrique Zapata l'encarregat d'avançar al FC Barcelona als nou minuts de començar el matx. Set minuts va trigar a arribar el primer dels locals. Peter Kotlaric faria pujar l'empat a l'electrònic abans d'acabar el primer set.

Els de la Cerdanya van fer un segon temps més complet i van ser superiors en alguns aspectes del joc, prou per fer un parcial de 3 a 2 que els feia clars candidats a obtenir la victòria a falta dels últims vint minuts. Els dos gols blaugranes van ser obra de Pablo Muñoz. El que no sabia el Puigcerdà és que el Barça trauria tota l'artilleria per fer un tercer i últim set esplèndid.

Només començar el tercer set, Johnnie empatava l'enfrontament (4-4). La resposta imminent de Peter Kotlaric tornava a fer vibrar el pavelló. El millor estava per arribar. Jonas Norberg va fer una jugada valenta i no va perdonar el rival. Amb un gol a nou minuts per al final, empatava a 5 el partit i tensava encara més l'ambient. El que no s'esperava el Puigcerdà era el sisè gol, el gol de la victòria. El mateix Jonas va tornar a marcar gràcies a una assistència de Danilo quan només quedaven dos minuts i mig de partit. 5 a 6 i primer partit de color blaugrana.
Crida a l'afició
Un dels jugadors del FC Barcelona, Iván Codina, ha parlat amb el lloc web del Barça i ha volgut fet una crida a l'afició pel partit de la setmana que ve a la Pista de Gel. “Necessitem els ànims de la nostra gent i espero que tothom vingui a donar-nos suport”, afirma el blaugrana.