Final catalana

Hoquei gel

01.03.2009 12:59

El FC Barcelona passa a la final dels play-off de la Lliga Nacional després de guanyar per 8 a 2 al SAD Majadahonda. Pablo Muñoz (4), Juan Muñoz, Bjorklund, Morer, i Norberg han estat els golejadors del partit. El Puigcerdà será el rival a la final.

L'hoquei blaugrana ja coneix al seu rival a la gran final de la Lliga. Un altre any es repeteix la mateixa història. Barça i Puigcerdà son els encarregats de posar punt i final a un any d'intens hoquei gel.

En el partit contra el Majadahonda, l’equip d’Evgeni Semeriak ha dominat sense problemes el partit de tornada de les semifinals. Des del primer minut el gol de Juan Muñoz ja sentenciava quin seria el resultat final. Els blaugranes han anat controlant absolutament el disc fins a sumar 8 gols més gràcies a Pablo Muñoz que ha signat 4, Bjorklund, Morer i Norberg.

DSC_0109.JPGEl Majadahonda ho ha intentat, però no ha aconseguit posar-se a l’altura de l’excel·lent actuació del Barça. Dos gols dels madrilenys als últims minuts del partit han estat insuficients per lluitar per la finalíssima.

Concentrats per a la final

Després de l’àmplia victòria a Madrid per 1 a 6, els blaugranes han demostrat una vegada més la seva superioritat per 8 a 2. I és que el Barça, després d’aconseguir el títol de campions de la Lliga Regular, sortiran el pròxim dissabte amb ganes d’una segona Copa.