Eficàcia de local (80-70)

Bàsquet cadira de rodes

04.11.2008 10:54

L’equip blaugrana de bàsquet en cadira de rodes va superar el Vigo per 10 punts (80-70). Els homes d’Òscar Trigo van saber guanyar un rival directe a casa, sumant la segona victòria de la temporada.

Després de quatre jornades, el Barça de bàsquet en cadira de rodes ha sabut treure profit al factor pista. Tot i que el repte de la jornada no era gens fàcil, els blaugranes van ser capaços de mantenir el control del partit fins al final.

El matx va començar amb un FC Barcelona molt concentrat. Els duels amb el Vigo han estat antològics les darreres temporades, ja que han estat partits d’alta tensió. Els blaugranes sabien que el conjunt gallec basa gran part del seu joc en Lorenzo Envo. Curiosament, el jugador del Vigo no va tenir el seu dia. Gràcies a una forta pressió dels blaugranes sobre l’home referent del conjunt rival, el Vigo va tenir problemes des de l’inici.

IMG_4511.JPGAra bé, Levrat va prendre la iniciativa anotadora pel conjunt visitant. Pel que fa al Barça, la defensa i un excel•lent Asier García, amb un 100% d’efectivitat durant els primers 20 minuts, van suposar que els blaugranes obrissin una escletxa al descans de 17 punts (48-31).

Reacciona el Vigo

A la segona part, el Vigo va haver de canviar el seu plantejament de partit. Sense l’aportació d’Envo, la resta de l’equip es va posar la granota de feina. Així que el Barça va veure com, de mica en mica, el rival escurçava la diferència que havia assolit durant la primera meitat, fins a col•locar-se a 10 punts.

Però els de Trigo encara tenien marge de reacció. Tot i la incorporació de Lorenzo Envo al tram final de joc, el Barça va saber mantenir les distàncies i assegurar el triomf.

“Hem sabut atacar per la banda de les seves puntuacions baixes perquè tenen menys mobilitat i això ens ha anat bé”, va comentar l’entrenador blaugrana, Òscar Trigo, en acabar el matx.

La segona victòria de la temporada, i contra un rival directe, dóna confiança els blaugranes per mantenir-se a la part mitja-alta de la classificació. El cap de setmana que ve, el Barça visita la pista del Getafe, el cuer de la Divisió d’Honor, que encara no s’ha estrenat amb victòria aquesta temporada.