Bon joc i poc premi (65-61)

Bàsquet cadira de rodes

26.10.2008 11:59

L’ONCE Andalusia va suar per desfer-se del Barça en la tercera jornada de la Divisió d’Honor de bàsquet en cadira de rodes. Els d’Òscar Trigo no van abaixar els braços en cap moment. I fins a 30 segons per al final l’ONCE no va guanyar el partit.

El Barça va sortir com és costum, pressionant defensivament i incomodant l’ONCE Andalusia. De fet, els sevillans ho van passar força malament durant la primera meitat. El joc asfixiant dels blaugranes va deixar els locals amb només 21 punts al descans. El seu màxim referent ofensiu, De Paz, va quedar amb dos punts.

L’ONCE reacciona

A la represa els d’Òscar Trigo van mantenir la pressió defensiva però els andalusos van començar a veure cistella. Un triple de Pollock i un altre de De Paz van endollar l’ONCE Andalusia dins del partit. El vigent campió de Lliga va col•locar-se amb un 27-28 i va reduir la màxima diferència del partit, a favor del Barça, que havia estat de deu punts durant la primera part.

Els dos conjunts van anar a totes. De Paz va capgirar l’electrònic a l’equador del tercer període (31-30). Minuts després Latham va augmentar la renda fins al 37-34.

Però el Barça no es va inquietar. Els blaugranes van ajustar una mica més la defensa i el marcador continuava traient espurnes. Fins als darrers 32 segons, en què Latham va encistellar el 64-59 final, el triomf va poder ser per als dos conjunts.

El Vigo, pròxim rival

El primer equip blaugrana rep dissabte que ve el Vigo en el partit corresponent a la quarta jornada de la Divisió d’Honor. El Barça ha perdut els dos partits que ha jugat de visitant però va guanyar en la segona jornada com a local contra el Lagun Aro de Bilbao.

Els gallecs acumulen dues derrotes i una victòria, el mateix balanç que el Barça. El Vigo va caure a la seva pista contra el Fundación Grupo Norte de Valladolid en la primera jornada per 67-69; en la segona va guanyar a la pista del Sandra Gran Canària (42-50), i aquesta jornada ha perdut a Vigo contra el Fuhnpain-Peraleda de Toledo (47-71).