Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


L'institut Guttmann, més culer que mai


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet cadira de rodes

28.05.2009 16:31

L'institut Guttmann, més culer que mai

Sònia de Alba


L’èxit del FC Barcelona es fa extensiu a tots els barcelonistes. L’institut Guttmann, on s’entrena i juga l’equip de bàsquet en cadira de rodes blaugrana, ha volgut fer palès el seu sentiment explícitament.


Una bandera blaugrana a la façana principal de l’institut Guttmann ha estat penjada des de dilluns. Amb el vocatiu d’’Ànim’ també inscrit sobre el blau-i-grana, els seguidors i aficionats culers han volgut donar una petita empenta al Barça de Guardiola per rubricar una temporada llegendària.

100_1421_x2x.JPGL’èxit esportiu s’ha fet extensible i s’ha celebrat des del centre hospitalari ubicat a Badalona i en què el barcelonisme també es respira amb força. De fet, a l’institut Guttmann entrena i juga una de les seccions amateurs del FC Barcelona. És l’equip de bàsquet en cadira de rodes. Però, a més dels que suen la samarreta defensant els colors, hi ha molts altres (treballadors i pacients) que senten el Barça molt a dins. Per a tots ells també és la felicitació i el crit d’ànim.
L'institut Guttmann, més culer que mai
Preparant la Lliga Catalana
L’equip de bàsquet en cadira de rodes continua entrenant. Des que va acabar la temporada, amb la tercera plaça històrica de la Lliga, els homes d’Òscar Trigo van reduir el ritme d’entrenament. Ara ja el tornen a intensificar. I és que fins el 6 de juny no es reprèn la competició. Serà amb la Lliga Catalana. Les semifinals enfronta el Barça amb el Mifas dissabte, 6 de juny, a les 16.00 h a Badalona. Si els blaugranes accedissin a la final, aquesta es disputaria la setmana següent, el dia 13 de juny, a Cambrils, a partir de les 12.00 h.


Comparteix a

Arxiu


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana