Concepte equivocat (67-89)

Bàsquet cadira de rodes

29.03.2009 20:00

El Barça de bàsquet en cadira de rodes ha acabat quart de la Copa del Rei. Els blaugranes han perdut la final de consolació contra l’ONCE Andalusia. La primera part del partit ha estat desordenada i ha condicionat la possibilitat de victòria.

No és fàcil jugar una final pel tercer i quart lloc. Molt menys després de perdre la semifinal ni 24 hores abans. Però el Barça optava a repetir la millor classificació històrica. Una tercera posició, el tercer calaix del podi, que podria haver tancat la participació a la Copa del Rei de Granada deixant un bon regust.

Però el 12-20 i el 15-26 dels dos primers quarts han estat letals. “Fins a la mitja part no hem agafat el ritme. Ha estat un problema de mentalitat”, s’ha lamentat l’entrenador blaugrana, Òscar Trigo, tot just aterrar de Granada.

A la segona part, el Barça ha fet front el potencial de l’ONCE Andalusia i els parcials han quedat amb un 20-20 al tercer quart i un 20-23 al quart.

“Hem equivocat el nostre concepte. Aquest partit no és un partit de tràmit i menys per a un equip jove com el nostre”, ha reconegut Trigo i ha continuat: “Juga pel tercer lloc s’ha de considerar un premi. Hem hagut de lluitar contra la nostra mateixa actitud.”
Un partit més i aturada
Dissabte que ve el Barça rep a l’institut Guttmann la Fundación Grupo Norte. Els blaugranes saben que tenen un compromís molt complicat i és que l’equip castellà s’ha reforçat amb Tristan Malcolm Charles Knowles. El fitxatge de l’australià ha estat un gran revulsiu ja que no han perdut cap partit des de la seva arribada. D’altra banda, el Barça vol fer un petit esforç i tancar un període en què ha estat a punt d’aconseguir la Copa, classificar-se per a la fase final europea... i no ha pogut ser. Els blaugranes esperen aprofitar la Setmana Santa per recarregar piles.