Vigo, una pista maleïda (69-57)

Bàsquet cadira de rodes

10.02.2009 12:03

El conjunt blaugrana de bàsquet en cadira de rodes no li pren la mida a la pista de l’Aldasa-AMFIV de Vigo. Els gallecs van tornar a aprofitar-se de les badades del Barça per guanyar.

No és la primera vegada que el Barça ensopega a Vigo. I la constant és que els mateixos blaugranes no troben la dinàmica que els és pròpia: una bona defensa i sortir al contracop. L’Aldasa-AMFIV se’n va tornar a aprofitar de deu minuts descontrolats del Barça per sentenciar la 15a jornada de Lliga amb un marcador de 69-57.

“Vam estar molt ansiosos de cara a cistella, fent males seleccions de tir i precipitant-nos en defensa, sense ordre. En resum, li vam posar en safata la victòria”, ha reconegut l’entrenador del Barça, Òscar Trigo. La lectura crítica se centra en la represa. Des del minut 4 del tercer quart fins als primers minuts del quart període, els blaugranes es van quedar amb 0 punts.

I és que el començament del matx va ser bo. “Vam treballar fort i bé”, ha reconegut Trigo.

La setmana que ve, descans

El pròxim partit dels d’Òscar Trigo serà el cap de setmana del 21-22 de febrer. Aleshores, el Barça rebrà a l’institut Guttmann el Cid Casa Múrcia Getafe. Els madrilenys són els penúltims classificats amb només dues victòries acumulades. A l’anada, els blaugranes els van guanyar a domicili per 51-61 .
Una oportunitat desaprofitada
El Barça continua en quarta posició després d’haver-se disputat 15 jornades. Però el triomf a Vigo els hagués apropat moltíssim a la tercera plaça, que ocupa l’ONCE Andalusia, equip al qual van guanyar la setmana passada. I és que els sevillans sumen 11 victòries i quatre derrotes ja que aquest cap de setmana van caure contra pronòstic amb el cuer, el Lagun Aro de Bilbao. I els blaugranes podrien haver sumat la desena victòria.