Podis a dojo

Atletisme

19.11.2008 13:42

Judit Pla, que va fer un segon lloc a la Cros Internacional de Quintanar de la Orden (Toledo), va ser una de les grans destacades en les diferents proves atlètiques que van oferir 19 podis del FC Barcelona.

El passat cap de setmana hi va haver participació i èxits massius amb segell del FC Barcelona. Les cros, milles i campionats de fons van repartir els atletes del FC Barcelona en diferents posicions. 19 dels participants es van penjar medalles.

El més prestigiós

Rosa_Moratx.JPGA la localitat castellano-manxega de Quintanar de la Orden (Toledo), Judit Pla va acabar amb un meritori segon lloc. La blaugrana va acabar amb 21 minuts una prova en què l’exblaugrana Rosa Morató es va lluir. La de València Terra i Mar va fer una autèntica exhibició i va arribar a la meta amb 20:49.

També cal destacar que tres blaugranes més van entrar entre les 10 primeres: Alessandra Aguilar, cinquena, amb 21:03; Sonia Bejarano, vuitena, amb 21:41 i Jacquelin Martin, novena, amb 22:04.

Tot plegat va suposar que el FC Barcelona fos el primer classificat per equips en sènior femení.

Fes clic aquí per accedir a les classificacions oficial de la prova.

També va tenir lloc el Cros de Gavà amb força participació blaugrana que va acaparar molts podis. Des de la categoria aleví fins al sènior, 11 atletes del Barça van pujar als esglaons.

Ramon Gasull ho va fer al calaix més alt en categoria absoluta masculina; Francisco Roldán va ser el primer júnior i Judit Sancho va acabar segona en la mateixa categoria. Claudia Vicente va ser la primer classificada juvenil. Respecte dels cadets, Arthur Bosi va ser el primer i Faran Ahdadou i Sílvia Coronado van fer primera i segona posició, respectivament, en cadet femení.

En infantil, Claudia Petrit i Mar Vilella van fer segons i tercera mentre que Andreu Farga va acabar segon en aleví masculí i Júlia Folguera va ser segona en aleví femení.

Fes clic aquí per accedir als resultats de la prova.

També a Ripoll

Calduch_guanyador_5_milles_Cerdanyola.jpgAl 30è Campionat de fons que se celebra al Ripollès l’atleta lituana del FC Barcelona, Sonata Milusauskaite, va fer un segon lloc. La blaugrana va creuar la meta en un temps de 01:26:08, gairebé tres minuts més que la primera classificada, Encarna Núñez del CA Vic.

A les 5 Milles Nocturnes Internacional de Cerdanyola, Meritxell Calduch va ser la primera amb un cronòmetre de 29:27.