Darrer test abans dels Jocs

Atletisme

31.07.2008 13:27

Quatre dels atletes olímpics del FC Barcelona van disputar ahir a Alacant el darrer test abans de viatjar cap a Pequín en el marc de la V Copa de clubs. Aquesta competició els ha servit per afinar l’estat de forma abans de la cita olímpica.

Rubén Palomeque, Manuel Olmedo, Irache Quintanal i Sonata Milusauskaite són els atletes del FC Barcelona que participaran en els Jocs de Pequín que ahir van competir a la V Copa d’Espanya de clubs. Els atletes blaugrana van aportar la seva qualitat per aconseguir la tercera posició, en categoria femenina i masculina, per al FC Barcelona.

Olmedo guanya amb autoritat

L’atleta del FC Barcelona Manuel Olmedo es va imposar amb autoritat a la prova de 800 m. Aquesta serà la prova en què Olmedo competirà als jocs de Pequín, on l’atleta del Barça arriba després d’haver aconseguit l’anomenada ‘mínima A’ amb un temps de 1.45.13.

Argent per a Palomeque

cursailla-barca1_x23x.jpgL’especialista en 3.000 m obstacles Rubén Palomeque va aconseguir la segona posició a la seva prova per darrere de l’atleta del Puerto de Alicante Abdelatif Chemlal. Palomeque arribarà als Jocs amb la millor marca de tots els corredors espanyols, 8.20.07.

Milusauskaite ajusta la forma

La participació de Sonata Milusauskaite en la Copa de Clubs va servir a la marxadora lituana per —a banda d’aconseguir una medalla d’argent— afinar la seva preparació per a la sempre exigent prova de 20 km marxa.

Tornen les bones sensacions

Per Irache Quintanal és el moment de tornar a tenir bones sensacions. Després de la meningitis que va patir i que va fer dubtar de la seva participació en els Jocs, Quintanal s’ha sobreposat i finalment va entrar a la llista d’olímpics en una de les seves especialitats, el llançament de pes.

Quintanal va participar ahir en un altra de les seves especialitats, el llançament de disc, en què va demostrar que a poc a poc va recuperant les bones sensacions i en què va aconseguir la medalla d’argent.