Més medalles per a l’atletisme blaugrana

Atletisme

30.07.2008 19:30

La Copa de Clubs d’atletisme, que aquest any se celebra a Alacant, ha començat amb bon peu per a l’equip blaugrana. De moment ja s’han aconseguit dues medalles: una d’or en llançament de martell i una de plata en salt d’alçada.

El cap de setmana passat la secció d’atletisme del FC Barcelona va aconseguir divuit medalles al campionat espanyol de Tenerife. Aquest dimecres, des de les 18.00 hores i fins a les 00.00 hores, els atletes barcelonistes disputen la cinquena edició de la Copa de Clubs, última prova de foc per als blaugranes convocats per disputar els Jocs Olímpics.

Moisés Campeny repeteix

El llançador de martell Moisés Campeny va aconseguir l’or al campionat espanyol de Tenerife amb una marca de 69.72. Ara, a Alacant, ha tornat a repetir, però amb un llançament de 68.92. Un altre dels seus companys, Miquel Vélez, que participa en el salt d’alçada, s’ha emportat la plata en saltar 2.10.
El club més llorejat
L’atletisme masculí del FC Barcelona és el més llorejat en aquesta competició. Amb quinze campionats guanyats, el Barça encapçala la classificació de guanyadors del campionat. L’A. A. Moratalaz el segueix amb catorze victòries. Un altre dels grans rivals que s’ha de tenir en compte és el Puma Chapín Jerez, que ha guanyat el campionat des de l’any 2000.