Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Campions de la Lliga Catalana de Clubs


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Atletisme

04.05.2009 09:21

Campions de la Lliga Catalana de Clubs

www.fcbarcelona.cat


El Barça ha dominat la Lliga Catalana de Clubs i, tant en categoria masculina com femenina, els atletes blaugrana han acaparat totes les proves.


La representació blaugrana a les finals de la Lliga Catalana de Clubs, que s’ha disputat a Mataró, ha rebut el reconeixement en forma de premi. Des dels 100 metres llisos fins als relleus, passant per obstacles, marxa, llançaments..., les primeres posicions han estat d’atletes del FC Barcelona.

En categoria masculina, de les 20 disciplines en 14 el Barça ha estat el primer classificat, sumant 511 punts en total. El segon equip classificat ha estat el Sabadell, amb 348. Amb 342 ha quedat l’Associació Atlètica Catalunya ‘B’.

15 punts, o sigui, segones posicions, s’han obtingut en 100 metres llisos, 800 metres llisos i llançament de javelina. 14 punts en 3.000 obstacles, 13 punts en llargada i 11 punts en 110 metres tanca.

En categoria femenina, 543 punts han definit la primera posició. El Catalunya ‘B’, amb 412, i el Laietània, amb 360, han estat segons i tercers. De la mateixa manera que els nois, també de les 20 proves, en 14 les blaugranes han sumat el màxim (16 punts per prova). En les altres, hi ha hagut tres segons llocs (15 punts, 200 metres llisos, 800 metres llisos, i 3.000 obstacles), dos tercers (14 punts, en llargada i javelina) i un cinquè (12 punts en perxa).

Fes clic aquí per accedir als resultats oficials de la Lliga Catalana (masculina).
Fes clic aquí per accedir als resultats oficials de la Lliga Catalana (femenina).
Foto: Arxiu
Foto: Arxiu
Podis a la Milla de Santa Eulàlia
Anna Bové, com a segona classificada en categoria absoluta, Víctor Muntaner, tercer, i Salvador Torreño, tercer classificat júnior, van ser els tres blaugranes que van pujar als calaixos.

També cal destacar que Fernando Díaz ha estat plata en la categoria de veterans M50 al Campionat d’Espanya de Milla en Ruta celebrat a Jaén.


Comparteix a

Arxiu


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana