Aguilar, classificada per als Mundials

Atletisme

26.04.2009 12:29

Alessandra Aguilar, classificada per als Mundials

L’atleta del FC Barcelona Alessandra Aguilar ha guanyat la marató d'Hamburg amb un temps de 2:29:01, per davant de la keniana Emily Kimurya (2:37:44) i l’anglesa Holy Rush (2:38:36).

La gallega Aguilar ha completat els 42,195 quilòmetres de marató a la ciutat alemanya d'Hamburg en 2:29:01. Amb aquesta marca, la blaugrana ha aconseguit batre la mínima exigida pel Comitè Tècnic de la RFEA per poder participar als Mundials d’Atletisme de Berlín’09 l'agost que ve. L’altra espanyola que competia, Beatriz Ros, ha abandonat la cursa.

Alessandra Aguilar és la primera atleta femenina espanyola en aconseguir classificar-se pels Mundials i, amb aquesta tercera marató, aconsegueix el triomf internacional més important. L’atleta blaugrana va debutar l’any passat a Rotterdam, on va consolidar la tercera posició, i més tard ho va fer als Jocs Olímpics de Pequín.

Èxit a la Milla Sagrada Família

Anna Bové va guanyar la Milla Internacional Sagrada Família en categoria absoluta. La blaugrana va fer un temps de 5'13". En categoria juvenil Sergi López va ser el primer amb 4'41". També va fer podi, segon posició de veterans, Albert Segura (4'45"). I en tercera posició van arribar Núria Puig (5'20") en absoluta i Salvador Torreño va acabar tercer en júnior amb un crono de 4'45".