Vuitena plaça per a Calduch

Atletisme

05.04.2009 13:10

L’atleta del FC Barcelona Meritxell Calduch ha aconseguit una meritòria vuitena plaça en la Cursa dels Bombers, que s’ha celebrat aquest matí a Barcelona, en què han participat més de 17.500 atletes.

La corredora manresana s'ha classificat com a quarta corredora espanyola i ha aconseguit una marca de 35.04, a més de dos minuts de la primera classificada, l’etíop Haji Makda Harun, que ha fet un crono de 32.39.

Menjo repeteix podi

En categoria masculina, el guanyador ha estat el corredor kenià Kiprono Menjo amb una marca de 27 minuts i 32 segons, i que ha repetit victòria després de guanyar també l’edició de l'any passat. L’espanyol Chema Martínez ha quedat segon i el també kenià Peter Bomo ha completat el podi.

Més emoció a la recta final

Aquest any, la gran novetat de la cursa era que un grup format per les millors deu atletes femenines sortia en solitari 3 minuts i 56 segons abans del grup, el temps exacte que l’any passat va separar el primer classificat masculí de la primera classificada. Aquesta mesura, inèdita a Espanya, pretén augmentar l’emoció dels últims quilòmetres i la competitivitat entre homes i dones.

Arnal, el primer júnior

Josep Maria Arnal ha creuat la línia de meta en 34:11. El blaugrana ha estat el primer en la seva categoria. Arnal ha acabat en 77è lloc en la general.

Cáceres millora la seva marca
Nacho Cáceres, corredor del Barça, ha participat aquest cap de setmana a la marató de Rotterdam, on ha aconseguit l'onzena posició amb un temps de 2h:12’:44’’. Aquesta és la tercera vegada que corre una marató i ha superat la seva marca de fa un any a Berlín (2h:12’:46’’). El vencedor a Rotterdam ha estat el kenià Duncan Kibet.

En el Gran Premi de Marxa Ramon Batalla la cadet Anna Galín i el juvenil Adrian Galín han encapçalat el podi en les seves respectives categories.