Paper discret dels blaugranes a l’Europeu d’atletisme

Atletisme

08.03.2009 19:23

Cinc atletes del FC Barcelona van participar aquest cap de setmana passat en els Campionats d’Europa d’Atletisme en pista coberta a Torí. Els blaugranes, així com la resta de la delegació espanyola, no van obtenir els resultats esperats.

Els cinc atletes del FC Barcelona que van participar als Europeus en pista coberta no han pogut tornar a casa amb cap medalla. Qui ho va tenir més a prop va ser Sergio Sánchez , que va acabar quart en la final dels 3000 metres.

Un altre dels participants del Barça que aspirava a obtenir una medalla era Manolo Olmedo, que va acabar cinquè en la final dels 800 metres. Olmedo era un dels favorits per a les medalles, però va acabar sent víctima del ritme lent que es va imposar a la cursa.

Mala sortida de Quiñonez

La pitjor notícia per a la delegació blaugrana va ser l’errada de Jackson Quiñonez en els 60 metres tanca. L’atleta del FC Barcelona va realitzar una mala sortida que li va condicionar tota la cursa, i no es va poder classificar-se per la final.

Els altres blaugranes que van participar als Europeus van ser Ángel David Rodríguez, que no va passar de les semifinals dels 60 metres llisos, i Agustín Félix, que va acabar 13è en la prova d’heptatlò.
El Barça femení, campió estatal de cros
La nota positiva del cap de setmana l’ha protagonitzat l’equip femení de cros del FC Barcelona. Les blaugranes s’han coronat campiones estatals després de col•locar quatre corredores entre les dotze primeres. Alessandra Aguilar va acabar la cursa en segona posició, mentre que Jacqueline Martin va ser quarta, Judit Pla, cinquena i Sònia Bejarano, dotzena.