Tres medalles d’or, cinc plates i quatre bronzes

Atletisme

22.02.2009 17:31

Els atletes blaugrana han aconseguit un total de 12 medalles en els Campionats d’Espanya en pista coberta. Quiñónez ha tornat a encapçalar el botí del Barça.

L’equip d’atletisme del FC Barcelona ha fet un molt bon paper en els Campionats d’Espanya en pista coberta, celebrats a Sevilla. Els atletes blaugrana han demostrat un alt nivell de competició i han obtingut un total de 12 medalles, repartides en tres d’or, cinc de plata i quatre de bronze.

Jackson Quiñónez guanya l’or amb autoritat

En la final dels 60 metres tanques masculí, Jackson Quiñónez ha quedat en primera posició amb força diferència respecte al segon classificat, Alejandro Navarro (Playas de Jandía). L’atleta del FC Barcelona ha registrat l’únic temps per sota dels 8 segons (7.66).

Per la seva banda, Ángel David Rodríguez també ha guanyat l’or en els 60 metres masculí, amb un registre de 6.69. En la disciplina de perxa, Albert Vélez no ha tingut rival i és campió d’Espanya amb una marca de 5,30, molt allunyada de la del segon classificat, Igor Bychkov (Playas de Castelló), que ha intentat igualar i superar el registre de Rodríguez, però no ho ha aconseguit en cap dels intents.

Més podis

Les disciplines de 200 metres femení i pes femení han tingut dos atletes del FC Barcelona als podis. En els 200 metres, Andrea Díez ha aconseguit la plata amb un registre de 24.50, mentre que Cristina Sanz ha assolit el bronze amb un temps de 24.66. L’or se l’ha adjudicat Estela García Villalta (Pto. Alacant OHL) amb un crono de 24.19.

Pel que fa al pes femení, Irache Quintanal ha obtingut la segona posició amb una marca de 15,95, mentre que Úrsula Ruiz ha quedat tercera, només a 10 centímetres de Quintanal (15,85). Les dues blaugranes han quedat lluny de Magnolia Iglesias (València Terra i Mar) que ha fet un llançament de 16,11.

Fes clic aquí per accedir a la pàgina oficial del Campionat.
La resta de medallistes blaugrana

Sergio Sánchez ha aconseguit la plata en 3.000 metres masculí amb un temps de 8:04.16, en una final més que disputada que finalment s’ha emportat Jesús España per només 4 dècimes. En la final dels 800 metres masculí, Manuel Olmedo ha pujat al segon calaix del podi, amb un temps de 1:51.16, només una centèsima per sobre de la medalla de bronze, Miguel Quesada (JA Sabadell). L’or l’ha guanyat el corredor de Nike Luis Alberto Marco (1:50.69)

El jove atleta Marc Orozco ha guanyat el bronze als 400 metres masculí (48.95). Santiago Ezkerro (La Rioja Atletismo) amb 47.34 i Mark Ujakpor (AD Marathon) amb 47.39 han estat or i plata, respectivament.

Pau Fradera també ha obtingut un bronze a 200 metres masculí, amb un registre de 21.89. Alberto Gavaldá (Playas de Castellón) i Josué Mena (Cueva de Nerja) l’han superat amb temps de 21.37 i 21.82.