Quiñónez, en forma

Atletisme

16.02.2009 14:19

Jackson Quiñónez es va imposar en la seva prova reina, els 60 metres tanca, al Meeting de València. Amb un temps de 7”62, el blaugrana va tenir prou per pujar al lloc més alt del podi.

Jackson Quiñónez va participar a València, a la Reunió Internacional en Pista Coberta, als 60 metres tanca. La final de la prova va guanyar-la el blaugrana, superant per només set centèsimes els nord-americans Eric Mitchung i Aubrey Herring, segon i tercer classificat, però amb el mateix temps de 7”69.

L’atleta del Barça comença la seva preparació de cara a les cites importants de la temporada. En aquest sentit s’ha d’avaluar que Quiñónez es va quedar a 32 centèsimes del rècord mundial de Colin Jackson assolit al 1994, amb un temps de 7”30.

I, seguint les passes de Quiñónez,en categoria juvenil, cal destacar el rècord de Catalunya que va fer el blaugrana Arnau Erta als 60 metres tanca (7”96), a València.

Fes clic aquí per accedir als resultats de la prova.

Altres resultats

També al Velòdrom Lluís Puig, Marc Orozco en 400 metres llisos va obtenir medalla. Va ser la de plata. El corredor blaugrana va fer un temps de 47”99. El guanyador de la cursa va ser Santiago Ezquerro amb 47”83.

Al Cros Internacional de Castelló, Alessandra Aguilar es va imposar amb un temps de 19 minuts i 56 segons. La segona classificada, l’atleta del Canal Isabel II, Yesenia Centeno Sosa, va creuar la línia de meta sis segons després. I, una altra blaugrana va fer un tercer lloc. Sonia Bejarano que va trigar 20 minuts i 12 segons.

A la Mitja Marató de Gavà, Nacho Cáceres i Roger Roca van fer segon i tercer lloc, amb 1 hora 5 minuts i 36 segons i 1 hora 6 minuts i 3 segons, respectivament. El primer classificat va ser l’atleta del club Evassion Abderallah El Hanial (1 hora 5 minuts i 31 segons).

Al Trofeu Raimon Lozano de marxa atlètica la corredora lituana del FC Barcelona, Sonata Milusauskaite, va ser la primera classificada. I als campionats d’Espanya Júnior en pista coberta que s’han celebrat a Sant Sebastià les fèmines blaugranes han obtingut uns excel•lents resultats. Esther Guerrero va fer un primer lloc en 800 metres, Núria Ortiles també va ser primera en 400 metres. Clara Remacha va acabar segona en Combinades i Serafina Ecobo va ser segona en 60 metres tanca.
Èxit als Campionats de Catalunya Promesa
Marc Orozco, que va guanyar als 200 metres llisos amb un temps de 21”78; Pau Pradera, que es va imposar als 400 m aconseguint un temps de 49”26; Pel que fa a la categoria femenina, Andrea Díez va guanyar els 200 m amb 24”72.; i Anna Bové va fer rècord dels 1.500 metres amb un crono de 4 minuts 40 segons i 63 centèsimes.

Els quatre blaugranes van obtenir els quatre ors del Campionat. També hi va haver dues medalles d’argent. Albert Vélez, en salt de perxa (4,90), i Abel de la Varga, en 800 metres llisos (1,53,92), es van penjar la plata.