Invictes a la primera volta

Voleibol

23.12.2007 17:39

El voleibol blaugrana ha acabat aquest diumenge la primera volta de la Lliga. Els barcelonistes han guanyat els 11 partits disputats fins ara. Amb això s'estableixen a la primera posició, a tres punts del segon classificat.

L’UCAM Múrcia ha patit avui el potencial dels de Pedro Lanero. El resultat del partit que han disputat els dos equips ha estat de 2-3. Els locals han començat guanyant els dos primers sets, però el Barça ho ha donat tot a la pista fins a capgirar el marcador.

Dos sets en contra

El començament del partit no ha estat gens fàcil per al FC Barcelona. Els blaugranes han sortit freds al camp i els locals han aprofitat per guanyar els dos primers sets (26-24 / 25-22). El Múrcia ha mostrat el seu millor joc des de l'oposat. Des d'aquesta posició els locals han fet 33 punts. Quan els blaugranes han aconseguit parar-ne el punt fort, el partit se'ls ha posat de cara.

Amb el pas dels minuts el Barça s'ha sentit més còmode i ha capgirat el marcador. Els dos següents temps han estat per als barcelonistes, que han tancat el tercer i el quart set amb un 21 a 25 i un 20 a 25, respectivament. L'últim període ha decidit el matx. Els de Pedro Lanero han fet un gran temps i han aconseguit la victòria (11-15).

Més tranquil•litat per a la segona volta

Després d'aquesta victòria el Barça s'ha situat primer a la classificació, a tres punts del segon classificat, l’UCAM Múrcia. Per això els blaugranes afronten la següent fase amb molta més tranquil•litat i, sobretot, amb molts ànims.

El conjunt barcelonista únicament atura la seva activitat els dies festius. El 27 de desembre tornen a entrenar-se, fins al 30.
Lluitant per la Copa Príncep d'Astúries
Els dies 4 i 5 de gener tindrà lloc a Puerto del Rey la Copa Príncep d'Astúries. S'enfrontaran els quatre primers classificats: el FC Barcelona, l'UCAM Múrcia, el Vigo Valery Karpin i el CV Puerto Real.