Sobre el guió previst (3-0)

Voleibol

02.12.2007 17:12

Cristina Collado

El líder de la Superlliga B, el FC Barcelona, s’ha imposat a l’Ermita T. Santanderina, l'últim classificat, com estava previst, per 3 sets a 0. Tot i això, els càntabres s’han revelat en el tercer set.

El FC Barcelona continua invicte a la Superlliga B. Els de Pedro Lanero han guanyat els vuit partits que han disputat i són líders indiscutibles de la Lliga, amb 16 punts. En el partit d’aquest diumenge s’han imposat a l’Ermita T. Santanderina, l’últim classificat, per 3 sets a 0 (25-11, 25-14, 25-21), tal com es preveia.

Dos sets molt superiors

El Barça ha sentenciat el partit en els dos primers sets, en els quals s’ha mostrat molt superior al seu rival. El primer l’han enllestit ràpid, i ha acabat amb el resultat de 25 a 11. En el segon set, l’Ermita Santanderina s’ha apropat una mica més en el marcador fins a estar a dos punts dels blaugranes (9-7), però el FC Barcelona ha tornat a fer valer la seva superioritat, molt patent pel que fa al bloqueig, i s’ha endut el set per 25 a 14.

En el tercer, però, els de Pedro Lanero han afluixat el ritme de joc, i això s’ha notat al marcador. Després d’empatar el marcador a 7, els càntabres s’han posat per primera vegada al davant (10-11), però l’alegria els ha durat poc. El Barça no ha permès que se li escapés aquest últim i definitiu set, que s’ha emportat, finalment, per 25 a 21. “Ens interessava no abaixar el ritme de joc i hem estat molt concentrats tot el partit. Ho hem aconseguit en els dos primers sets, però en el tercer hem afluixat una mica”, ha analitzat el tècnic Pedro Lanero.

Els joves prenen protagonisme

Una molèstia d’Angel Galindo a l’esquena ha fet que el jove Tey entrés en aquest partit com a titular, juntament amb Prenafeta, Martínez, De Senenespleda, Bira i André. La tasca de Tey ha estat molt ben valorada per l’entrenador: “Tey ha debutat com a titular en la posició d’Angel i ha estat fenomenal. Ho ha fet molt bé i ha estat recolzat pels seus companys. És molt important que el grup doni suport als que van entrant i que els donin confiança per poder rendir al nivell que necessita l’equip”.

Qui també ha viscut un partit especial, o, més ben dit, uns minuts especials, ha estat el jugador juvenil Aaron, que ha debutat en aquest partit amb el primer equip quan ha substituït Tey al final de segon set.

Derrota de les noies
El CVB Barça ha perdut per 1 set a 3 davant del Playa de Finestrat, l'equip tercer classificat de la taula. Les de David Llorente van caure en els dos primers sets de manera contundent (14-25 i 16-25), però en el tercer van retallar distàncies (25-18). En el quart, però, les visitants no es van deixar empatar i van sentenciar el partit (17-25). El CVB Barça és el penúltim classificat de la Lliga FEV, amb un partit guanyat i sis de perduts.