Derrota amb ràbia (3-2)

Voleibol

02.02.2008 20:23

L’equip de voleibol ha perdut a la pista de la Universitat Màlaga Probisa per 3 sets a 2. Ha estat un partit molt dur, bastant condicionat per les decisions arbitrals, segons el cos tècnic del FC Barcelona.

Segona derrota consecutiva del FC Barcelona però, tot i això, els de Pedro Lanero continuen líders, ja que el Vigo Valery Karpin també ha perdut el seu partit. El Barça ha caigut per 3 sets a 2 davant la Universitat Màlaga Probisa. Ha estat un partit intens i força dur.

Als blaugranes els ha tornat a costar entrar al partir. Per això, els malaguenys s’han endut el primer set per un contundent 25 a 19. A partir del segon, el Barça ha millorat el seu joc col•lectiu, i amb un gran joc de bloqueig. Així, els blaugranes han empatat després d’imposar-se per 18-25 en el segon set.

Duresa arbitral

Ja en el tercer set, els àrbitres han condicionat d’alguna manera el partit, donant per fora pilotes que el cos tècnic del Barça veia dins. Els blaugranes anaven guanyant 23-20, però al final els locals han capgirat el resultat i se l’han endut per 26 a 24. De nou, els de Pedro Lanero han empatat el partit emportant-se el quart set per 22 a 25. En l’últim i definitiu, dues targetes als blaugranes han donat dos punts als malaguenys, que s’han imposant el partit per 15-8.

Reben l’Andorra

En la pròxima jornada el FC Barcelona rep l’Andorra a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Serà diumenge a les 13:30 h. El conjunt andorrà és desè a la classificació, i davant d'ell els blaugranes esperen tornar a la ratxa guanyadora.
Tot igual

El CVB Barça no aixeca cap. Nova derrota. Aquesta va ser al pavelló de l'Illa Diagona contra el Lubesa Sant Cugat per 0-3. Les blaugranes van intentar-ho però les del Vallès les van superar i van guanyar per la via ràpida: 23-25, 20-25 i 15-25.