Primera victòria èpica (25-32)

Rugbi

21.10.2007 18:38

L’equip de rugbi blaugrana ha aconseguit la primera victòria de la temporada en un partit èpic contra el Bera Bera RT, de Guipúscoa. Els blaugranes han jugat tres quartes parts del partit amb un jugador menys.

Després d’un inici de temporada no gaire bo, els blaugranes han vist recompensat el seu treball. Es van enfrontar en jornada avançada al vigent campió, el Salvador, i al subcampió, el Valladolid, en la primera jornada de Lliga. En tots dos partits, tot i que van perdre, van obtenir bonus. En la segona jornada, van caure a casa en el derbi català, contra la Santboiana, en el pitjor partit fins al moment. Aquest diumenge, per fi, ha arribat la primera victòria de la temporada i en un partit èpic.

Expulsió

La primera part ha estat de clar domini dels locals, que s’han arribat a posar 17 a 3 en el marcador. Una superioritat que s’ha fet encara més explícita quan l’àrbitre ha expulsar un pilar blaugrana. El FC Barcelona, doncs, ha jugat tres quartes parts del partit amb un jugador menys. Això segurament els ha encoratjat per oferir una altra cara a la segona part.

Assaig determinant en l’últim minut

Al segon temps, el joc del Barça ha estat impecable. S’ha arribat a posar 18 a 29 en el marcador. Però el Bera Bera ha aconseguit retallar distàncies fins a empatar el matx a 25 en l’últim minut de l’enfrontament. Ha estat en l’última acció del partit, doncs, que s’ha decidit el campió. El Barça ha aconseguit l’últim assaig i s’ha emportat el partit per 25 a 32.
El Barça, en un partit contra el Bera Bera de la temporada passada
El Cajasol Ciencias, pròxim rival
Els blaugranes s’enfronten el pròxim cap de setmana al Cajasol Ciencias. El conjunt sevillà és quart classificat, amb un partit menys que el Barça després de guanyar dos dels tres partits disputats. Es van imposar en la primera jornada al Bera Bera i al Madrid Noroeste en la segona. En l’últim enfrontament, però, van caure enfront del líder, el Cetransa El Salvador en un partit molt igualat que els sevillans van perdre en l’últim minut. Serà, doncs, un partit complicat en què els blaugranes buscaran la primera victòria a casa.