El derbi es queda a Sant Boi

Rugbi

20.01.2008 17:24

El FC Barcelona de rugbi no s’ha pogut endur el derbi català. En el partit jugat al camp de l’UE Santboiana, els d’Arturo Trenzano han caigut per 29 a 18. És la primera derrota d’aquest any.

La Santboiana s’ha emportat el derbi català de la jornada després d’imposar-se al Barça per 29 a 18. Ha estat un partit molt anivellat quant a forces, però els locals s’han avançat en el marcador i han sabut mantenir l'avantatge. Aquest és el primer partit que perd l’equip amb Arturo Trenzano a la banqueta. La jornada anterior els blaugranes van aconseguir la primera victòria contra el Valladolid.

S’avancen els locals

Els locals han dominat el marcador des del minut 12. Ha estat aleshores que han aconseguit el primer assaig del partit i el conseqüent xut a pals. Un 7-0 favorable a la Santboiana que de seguida s’ha vist ampliat. Una errada arbitral ha permès la jugada del segon assaig dels locals, que tampoc han fallat el xut a pals. Els blaugranes, però, han pogut maquillar aquest 14-0 en contra mitjançant un dels nous fitxatges de l’equip, Patricio Deveni. Al descans, el resultat era de 17 a 10.

Però, a la represa, els locals no han deixat escapar l'avantatge i, mitjançant marques i xuts a pals, han anat augmentat la distància. Els blaugranes han pogut sumar vuit punts més, però no n'hi ha hagut prou per endur-se el partit. Al final, 29 a 18.
El Bera Bera, a la Foixarda
La pròxima jornada el FC Barcelona juga a casa. Els blaugranes reben el Bera Bera, el setè classificat, diumenge (12.30 h) a la Foixarda.