Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Èxit del patinatge a Tolosa de Llenguadoc


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Patinatge

28.04.2008 19:39

Èxit del patinatge a Tolosa de Llenguadoc

Els equips de ballet de la secció de patinatge artístic sobre gel del FC Barcelona van viure aquest dissabte una nit inoblidable a Tolosa de Llenguadoc, amb nombrosos èxits.


IMG_9888.JPGEl primer a aconseguir el triomf va ser l’equip de les més petites en la categoria Jeune Espoir. Durant la seva actuació, les blaugranes van retre un homenatge al continent africà. L’equip del Barça es va imposar als altres set equips, la majoria d’aquests francesos. La coreografia i la posada en escena van encisar tant el públic assistent com el jurat de la competició.

Categoria Elite

IMG_9960.JPGMés tard va ser el torn dels patinadors blaugrana en la categoria Elite. La interpretació, l‘original coreografia, així com els elements tècnics executats durant la competició van ser tan acurats que van donar fe que la victòria anés cap a Barcelona.

El fil conductor d’aquest programa va ser la passió i l’equip va aconseguir transformar la freda atmosfera de la pista de gel de Tolosa de Llenguadoc en un moment de total entrega i fusió emocional entre la gent allà congregada i l’equip. Els nois del Patrick Capmartin van conduir el públic per un laberint de sentiments difícilment explicable durant els 6 minuts de durada del seu programa.

Èxit del patinatge a Tolosa de Llenguadoc
Admiració
Els jutges es van rendir al resultat aconseguit sobre el gel per l’equip català i en acabar la competició van dedicar unes paraules d’admiració tant al coreògraf com als patinadors. També els membres del jurat van encoratjar l’equip dels més petits a seguir el camí de l’èxit.


Comparteix a

Arxiu


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana