Cristian no evita la derrota (2-4)

Hoquei herba

25.11.2007 18:20

Carles Cascante

L’hoquei herba blaugrana ha perdut davant el líder, el Club Egara, en partit corresponent a la vuitena jornada de Lliga. Malgrat el gran partit del porter Cristian i malgrat anar 2-0 als10 minuts de partit, el Barça no ha pogut amb els de Terrassa.

El matx ha tingut en el porter blaugrana Cristian al gran protagonista. Les seves nombroses aturades han evitat una derrota més dolorosa i que el conjunt visitant s’endugués un major botí de l’estadi Pau Negre. L’equip que entrena Albert Bou, però, ha jugat una notable primera meitat, en especial, els deu primers minuts del partit, en els que han dominat al líder de la Divisió d’Honor de l’hoquei herba. Però a la represa, els barcelonistes, que havien fet un gran esforç físic en el primer temps, han acabat claudicant davant un rival superior.

Koke i Peter situen el 2-0

El primer gol del matx ha arribat gràcies a un penal córner que ha acabat transformant Koke. El dorsal ‘11’ del FC Barcelona ha superat molt bé el porter visitant Quico amb un xut ajustat i ras. Amb el Barça dominant la situació, el segon gol era qüestió de poc temps i Peter Andrew Kelly l’ha aconseguit després d’una excel•lent jugada a la contra que venia precedida d’un llançament al pal de Schickendantz en el llançament d’un penal córner.

A partir d’aquest moment ha arribat el recital de Cristian. El porter internacional ha ofert un ventall d’intervencions de molt mèrit, que han evitat que l’Egara entrés al partit, però tard o d’hora els de Terrassa havien de marcar i ho han fet a manca de set minuts per arribar al final del primer temps. Schickendantz ara no ha fallat i ha superat el porter blaugrana, després d’una badada defensiva que li ha deixat la bola franca. Abans d’arribar al descans, però, els homes d’Albert Bou han desaprofitat un nou penal córner.

Baixada física

A la represa, el Barça ha notat en escreix el gran esforç físic que havia hagut de mantenir al llarg de la primera part. Als 37 minuts ha arribat el primer avís dels egarencs abans de l’empat a dos. Arbos ha vist com la parella de col·legiats li anul·laven un gol. Dos minuts més tard, el Barça ha tornat a tenir l’opció d’engreixar la diferència en el marcador, però no han estat fins en el llançament de penal córner.

A partir d’aquí, els col•legiats han xiulat un rosari de faltes en contra dels barcelonistes. Només una dada, en la segona meitat els àrbitres han xiulat fins a quatre penals córner en contra del Barça. Alguns d’ells han estat un pèl rigorosos. En qualsevol cas, l’Egara –més sencer físicament- ha sabut aprofitar la seva superioritat tècnica i gràcies això ha empatat el matx i ha acabat capgirant-lo finalment. Els gols dels egarencs han estat obra del capità Tubau (2-2, min. 42), Schickenbantz (2-3, min. 53) i Garcia (2-4, min. 61).
Fotro: arxiu
LA FITXA
FC BARCELONA, 2
CLUB EGARA, 4

FC BARCELONA (2+0): Cristian, Ula, Roger, Pijoan, Héctor, Koke, Valls, Iñigo, Ruch, Joel, Peter, Dewever, Adam i Delas.

CLUB EGARA (1+3): Quico, R. Alegre, McKinnon, Tubau, Casas, Garcia, Dinares, Clapes, Garcia Chicote, Elias, Carrera, Arca, Schickendantz, Arbos, D. Alegre i Arch.

Gols: 1-0, Koke (min. 5); 2-0, Peter (min. 10); 2-1, Schickendantz (min. 23); 2-2, Tubau (min. 42); 2-3, Schickenbantz (min. 53) i 2-4, Garcia (min. 61).