Derrota al darrer minut (2-1)

Hoquei herba

17.02.2008 19:29

El Barça Bayer ha cedit un punt al darrer minut de joc. Una falta dels locals s’ha sancionat amb penal-còrner. El Terrassa ho ha aprofitat per sentenciar.

La represa a la competició d’hoquei herba després de l’aturada hivernal ha acabat amb una derrota in extremis dels d’Albert Bou. La sensació no és nova, malauradament, pel Barça. I és que aquest és el quart partit en què el Barça Bayer no puntua i cedeix els punts al tram final.

El duel amb el Terrassa ha començat amb falta de ritme. I és que des de finals de desembre que els equips estaven aturats. Les defenses han intentat imposar-se.

Els locals han vist com en una jugada aïllada, els egarencs han situat l’1-0. D’aquesta manera ha acabat la primera meitat.

A la represa, el Barça ha hagut d’avançar les línies. El resultat obligava a forçar una mica més. A la inversa ha plantejat el partit el Terrassa. Les noves coordenades han suposat el gol de Koke, de penal.

Els blaugranes han disposat de fins a una altra ocasió clara però que no s’ha pogut culminar.

La jugada final

El darrer minut ha decidit el triomf del Terrassa. En una sacada des de la línia de fons, els visitants han estat molt ràpids. El jugador que controlava la bola s’ha plantat a un quart del camp i els blaugranes han fet falta voluntàriament. Però l’àrbitre ha assenyalat penal-còrner. Cristian Peñalba ha pogut aturar en dues ocasions el xut, però el tercer refús ha estat impossible.

El Barça perd per 2-1. Els de Bou es mantenen tercers per la cua amb cinc punts.