Hoquei Sala

02.02.2008 21:40

A la Final

Gustau Galvache

El FC Barcelona ha guanyat l’Atlético San Sebastián per ‘penalty stroke’ i ha aconseguit arribar a la final de l’edició número 55 del campionat d’Espanya d’hoquei sala.

En un partit emocionant, els homes entrenats per Albert Bou s’han imposat per ‘penalty stroke’ a l’equip guipuscoà. A la fi del període del temps reglamentari l’empat a tres ha fet que l’eliminatòria s’hagués de decidir als ‘strokes’. Finalment, els blaugranes s’han emportat la victòria i el passi a la final en guanyar per 2 a 1 a la tanda de penals.

Partit competit

El partit ha estat molt igualat. Al minut 8 el FC Barcelona s’ha avançat en el marcador amb un gol de penal de Montag, però al minut 16 Azkoaga ha igualat el marcador. Amb aquest resultat han anat a la mitja part.

Els bascos s’han avançat a la segona part amb un gol de James al minut 9. Però el Barça ha capgirat el marcador en dos minuts. Al minut 11 Montag de nou ha igualat el partit, i al minut 12 Roger Matalonga ha avançat els blaugranes per 3 a 2.

Gairebé a la fi del partit un altre gol de James ha igualat el matx i ha fet que s’hagués de decidir als penals.

De nou Montag

Si hi ha un jugador que està destacant per la seva capacitat golejadora és el blaugrana Jan Marco Montag. Amb 11 gols al campionat, és el màxim golejador blaugrana. Aquesta capacitat golejadora també l’ha demostrat a la tanda de llançaments de penal. El seu llançament ha estat gol, el 2 a 1, i després el porter Cristian Peñalba ha aturat el darrer penal dels bascos i ha donat la classificació als blaugranes.

Millora evident

Passi el que passi demà a la final que es disputarà a les 12.30 h a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí davant el Club de Campo, equip que s’ha imposat al Benalmádena per 4 a 1, els homes entrenats per Albert Bou ja han millorat la tercera posició aconseguida la temporada passada, cosa que era l’objectiu al començament del campionat.
A la Final
LA FITXA

FC BARCELONA, 3
ATLÉTICO SAN SEBASTIÁN, 3

FC Barcelona: Cristian, Carrió, Campos, Matalonga (1), Arnau, Delàs, Fede, Montag (2), Christoph, Menke, Falguera, Valls.

Atlético San Sebastián: Abellan, Astier, Azkoaga (1), Gavilan, González, Goñi, Kamio, J.Kamio, Lorente, James (2), Usarraga.

Gols: 1-0, Montag (min. 8); 1-1, Azkoaga (min. 16); 1-2, James (min. 29); 2-2 Montag (min. 31); 3-2 Matalonga (min. 32); 3-3 James (min. 40).

Àrbitres: Requena i Lozano