Semifinalistes (3-0)

Hoquei sala

02.02.2008 13:20

Carles Cascante

El FC Barcelona d’hoquei sala s’ha classificat per jugar les semifinals dels Campionats d’Espanya, que es disputen avui a les 19.00 hores. Els jugadors de Bou han aconseguit la classificació després de guanyar el Júnior per 3-0.

Montag ha tornat a ser el millor de l’equip blaugrana –ha marcat dos gols- en un matx que ha dominat al llarg de tot el temps reglamentari. L’altre gol ha estat obra d’un altre alemany, Christoph Menke.

Dos gols en un minut

El partit ha començat amb força igualtat. Els dos equips han demostrat un gran respecte, i semblava que les ocasions no acabaven d’arribar. Però Montag, a poc a poc, ha començat a portar les regnes de l’equip mentre Cristian Peñalba continuava fi a la porteria. De fet, el porter internacional ha acabat amb la porteria a zero i ha aturat fins a tres llançaments de penal córner.

Els dos primers gols del Barça, però, s’han fet esperar, tot i que han estat seguits. El primer, obra de Montag, al minut 14. Un gran gol que s’ha colat per l’escaire de la porteria de l’equip de Sant Cugat. Tot seguit Christoph, en una ràpida acció després de recuperar una bola la reraguarda, ha marcat el 0-2 amb el qual s’ha arribat al descans.

Control i sentència

A la represa, el Barça ha fet circular la bola amb criteri i intel·ligència. Els homes d’Albert Bou han sabut jugar amb el marcador a favor i han sentenciat amb el tercer de Montag. L’alemany, però, ha vist com uns minuts més tard se li anul·lava el que hauria suposat el seu hat-trick. El matx s’ha tancat amb el 3-0 que dóna al Barça el passi per a les semifinals.