Segurs a casa (10-1)

Hoquei gel

14.10.2007 15:37

El primer equip d’hoquei gel va derrotar el Majadahonda per 10-1. El Barça es manté molt segur a la Pista de gel on, de moment, no coneix la derrota.

Només ha estat la tercera jornada de competició però els homes d’Eugeni Semeriak demostren que poden donar molta guerra aquesta temporada. El Barça va vèncer el Majadahonda per un contundent 10-1. El segon terç del partit va ser el punt d’inflexió.

Els blaugranes van sortir centrats i, fruit d’aquesta concentració, van acabar la primera part amb un resultat ja favorable de 2-1. Però el 5-0 dels següents 20 minuts va ser definitiu. El Majadahonda no va tenir rèplica. La darrera part també va acabar amb el parcial guanyat pel Barça (3-0). Els madrilenys van anar cedint terreny progressivament.

Per darrere del Puigcerdà

El primer equip d’hoquei gel consolida un bon nivell de joc. La derrota de la setmana passada a la pista del Puigcerdà impedeix que siguin líders. Els blaugranes ocupen la segona posició amb dos triomfs i una derrota. El Puigcerdà ha guanyat tots els partits.

Proper partit també a casa
Dissabte 20 d’octubre, a la Pista de gel blaugrana, el Barça tornarà a ser l’escenari de la Lliga. El primer equip d’hoquei gel rep el Vielha en partit corresponent a la quarta jornada.