Adéu al somni de la final (3-5)

Hoquei gel

09.03.2008 12:42

El Barça d’hoquei gel va perdre dissabte davant l’Anglet per 3-5 el partit de tornada de semifinals del play-off pel títol de Lliga. Els blaugranes han dit adéu al somni de la final.

Els d’Eugeny Semeriak van jugar un partit molt intens i disputat davant d’un Anglet que va pressionar molt i va marcar tres dels cinc gols en només deu minuts. El matx va començar molt igualat, tot i que l’equip francès va ser el que va inaugurar el marcador. Amb el 0-1, el Barça volia remuntar un partit que se’ls posava cada cop més difícil, sobretot al segon període, durant el qual el Barça va estar molt desorientat i l’Anglet va aprofitar-ho per augmentar les diferències en el marcador fins el 0-4 amb què van arribar al final d’aquest temps.

Esperança a l’últim període

La tensió i els nervis van dominar el tercer i l’últim temps del partit. Al Barça se li resistia la porteria rival i ni Jordi Bernet ni el capità, Iván Codina, van poder transformar en gol dues ocasions que van tenir tots dos sols davant del porter. En els últims cinc minuts, però, van arribar dos gols del Barça, que van posar el partit en un 3-5. Un resultat que feia pensar en la remuntada i la posterior disputa de la pròrroga.

Final d’infart

Amb uns tres últims minuts d’infart, els nervis es feien patents sobre la Pista de Gel i el Barça ho va donar tot per aconseguir la victòria. Finalment, però, no va poder ser i el somni de passar a la final es va trencar. Tot i la decepció, Eugeny Semeriak es va mostrar molt satisfet pel joc dels seus jugadors: “L’Anglet és un equip professional, però hem jugat a un bon nivell i estic emprenyat però satisfet alhora”.

Èxit de la sub-20
La secció sub-20 del Barça sí que va tenir la seva recompensa i va guanyar el trofeu de la Lliga, l’entrega del qual es va fer abans del FC Barcelona – Anglet. Les joves promeses de l’hoquei gel blaugrana van ser rebudes entre aplaudiments del públic i els jugadors, que els van fer el passadís sobre la pista.