Falta d'actitud (75-47)

Bàsquet cadira rodes

12.11.2007 08:34

L’AXA Winterthur Barça va pagar amb una severa derrota la manca d’actitud global de l’equip. Els blaugranes s’hauran de posar les piles pel que fa a la concentració, més que no pas al joc.

Mai no s’havia guanyat abans a la pista del Vigo. I aquesta temporada se sumarà a l’estadística. El pitjor, però, no va ser la derrota. L’AXA Winterthur Barça va estar molt lluny del seu millor bàsquet i, sobretot, no va tenir la concentració adient per afrontar una jornada de Lliga.

Els errors ofensius i defensius van començar a minar la capacitat de reacció d’un Barça que, ja al primer quart, encaixava un parcial de 19-10. Les errades van ser provocades per la falta d’actitud més que no pas perquè els gallecs pressionessin d’una manera insuperable. La tònica va anar a més. Al descans, el Vigo els doblava al marcador (40-20).

Partit acabat al descans

Temps_mort.jpgDurant aquest impàs, Òscar Trigo, l’entrenador blaugrana, va provar de reactivar els seus jugadors. A la represa es va veure una lleu millora. Tot i que Lorenzo Envo continuava destrossant els plantejaments tàctics del Barça (37 punts al final), els visitants no van permetre que el Vigo els fes una altra destrossa com la de la primera meitat. El parcial del tercer quart va ser de 12-14. Tanmateix, els blaugranes continuaven amb uns percentatges de tir molt baixos (37% en tirs de dos punts i un 14% en triples).

Però el partit estava pràcticament sentenciat a favor del Vital Vigo. Els darrers 10 minuts van servir per mantenir unes diferències i augmentar-les tímidament fins als 28 punts finals (47-75).

L’equip de bàsquet en cadira de rodes haurà de reaccionar en les pròximes jornades. Després de quatre partits, els blaugranes sumen dues victòries i dues derrotes. El dissabte que ve a l’Institut Guttmann serà un bon moment. L’AXA Winterthur rep el GAM Joventut, derbi català a la Divisió d’Honor.