El Barça perd contra el primer (49-66)

Bàsquet cadira de rodes

04.11.2007 17:15

La pressió defensiva de l’AXA Winterthur Barcelona no va poder evitar que el Fundosa s'apoderés del partit. El pivot José Cano va ser el màxim anotador i rebotador dels blaugranes.

La tercera jornada de la Divisió d’Honor a l’Institut Guttmann va començar amb un alt percentatge de tirs a favor dels visitants, que es van col•locar amb un parcial de 2 a 7 en els primers minuts de partit. Els jugadors d’Òscar Trigo, però, van començar a pressionar a tota pista fins aconseguir igualar i superar el marcador en finalitzar el primer quart (14-13). L'AXA Winterthur Barça va seguir ràpid i agressiu però la superioritat interior del Fundosa, juntament amb les errades del conjunt blaugrana, van passar factura. Al final del segon quart el Fundosa guanyava per 10 punts (22-32).

Segona part difícil

Enric_Sanz.jpgEl Barça va sortir a remuntar al tercer quart però quatre accions consecutives del visitant Joshua Turek, que va acabar el partit amb 30 punts, van estroncar l’alt ritme plantejat pels locals. Els blaugranes, tot i jugar amb desavantatge, van seguir lluitant en l’últim quart, en què van arribar a guanyar el parcial per 15-14. No obstant això, el partit va acabar a favor dels visitants amb un 49-66.

Malgrat la derrota, cal destacar el debut del jove basc Txema Avendaño i el colombià Marcos González a la Lliga. Els dos han estat fitxatges d'aquesta temporada i encara no havien pogut disposar de minuts de joc en les dues jornades disputades.

La propera cita
L’AXA Winterthur Barcelona ja pensa en la setmana que ve, en què visitarà la pista d'un rival directe, el Vigo. Sense dubte, és un camp molt difícil on els blaugranes hauran de mostrar les seves millors armes per guanyar-lo: “Hem d’aprendre de la derrota contra el Fundosa i preparar-nos per aconseguir la victòria en el proper partit”, declarava Òscar Trigo, entrenador del Barça.