Nova derrota per la mínima (58-59)

Bàsquet cadira de rodes

21.04.2008 15:47

L’AXA Winterthur Barça torna a perdre per un punt un partit que va saber reconduir malgrat passar una nova sequera anotadora durant vuit minuts.

La falta d’anotació durant vuit minuts al segon quart va acabar passant factura a l’AXA Winterthur Barça. Possiblement més pel que fa a l'estat d'ànim que no per punts. Els d’Òscar Trigo van començar a dubtar i els visitants ho van aprofitar per no fallar.

De la mateixa manera que la setmana passada a la pista de l’ONCE Andalusia, els blaugranes van començar molt bé, amb concentració defensiva i encert en atac. El resultat en acabar els primers deu minuts era de 21-11.

Letargia anotadora

Però en començar el segon període, la fluïdesa ofensiva va desaparèixer. Durant vuit minuts els blaugranes no van veure cèrcol. Encara sort que el Sandra Gran Canària tampoc ho va fer. Els insulars es van contagiar de la dinàmica. El parcial va ser de 9-7. Al descans l’AXA Winterthur Barça encara dominava per 30-18.

Poca confiança

Llanxament_Jose.jpgEls 12 punts de marge van començar a reduir-se. El Barça no trobava aquell punt de distensió que necessita un equip. Amb un joc travat, els canaris van ser els primers a reaccionar. El Sandra va pressionar defensivament i va intentar fer cometre errades als blaugranes.

A 18 segons per al final del partit, amb un 56-59 al marcador, José Cano va disposar de dos tirs lliures i banda, fruit d’una falta personal antiesportiva. El pivot va encistellar els dos llançaments però el tir posterior que va tenir Enric Sanz, el màxim anotador de l’equip, amb 21 punts, no va entrar.

El resultat final de 58-59 és la setena derrota de l’AXA Winterthur Barça per 11 victòries.

Dues setmanes de descans

La competició de Lliga no es reprendrà fins al cap de setmana del 10 i l'11 de maig, ja que ara es disputen les fases finals de les competicions europees. El Barça ho aprofitarà per descansar i afrontar la recta final de la temporada, els tres partits que resten, per acabar tan amunt com sigui possible. La possibilitat d’aconseguir la plaça per a la Lliga europea de la pròxima temporada és molt factible. Els blaugranes han d’intentar mantenir la quarta posició que tenen a hores d’ara.