Molta feina i poc premi (65-54)

Bàsquet cadira de rodes

14.04.2008 11:14

L’equip de bàsquet en cadira de rodes va perdre al camp del líder, l’ONCE Andalusia. La manca d’anotació durant 10 minuts a la segona part va ser letal. Tot i això, l’equip va saber reconduir la situació i optar a la victòria al final.

L’AXA Winterthur Barça i l’ONCE Andalusia van disputar un partit en què va regnar el joc net, un fet que els dos equips van destacar. Els dos conjunts s’enfrontaven per tercera vegada aquesta temporada. En els dos partits precedents la victòria va ser de l’ONCE. A la primera volta, per un punt (67-68), i als quarts de final de la Copa del Rei, per 56-47.

Els blaugranes van començar forts. Amb un cinc inicial atípic, amb cinc jugadors baixos, els d’Òscar Trigo van imposar velocitat. A més dels contraatacs visitants, la defensa del Barça va anul·lar el joc interior andalús. El resultat va ser ideal: 11-18 en acabar el primer quart.

Atac_Asier.jpgAl segon període, les rotacions del Barça van mantenir la intensitat defensiva. José Cano, sortint des de la banqueta, va aportar els punts necessaris perquè els blaugranes obrissin una escletxa d’onze punts (22-33).

Baixada de tensió

Tot i que els primers minuts de la represa van ser bons (26-41 al marcador), a l’equador del tercer període l’AXA Winterthur Barça va patir una davallada important. Tant, que durant 10 minuts els blaugranes no van encistellar cap punt. El líder de la Lliga no ho va desaprofitar. Amb Diego de Paz com a puntal de l’ONCE, els locals van clavar un 20-8.

El Barça va reaccionar a sis minuts per acabar el partit. L’esforç va servir per posar un 50-48 i remuntar una diferència de 9 punts.

Però l’experiència de l’ONCE va definir. L’Andalusia no va permetre que els blaugranes capgiressin la situació.